tirsdag 12. april 2011

Ny Vikking Lotto Blogg

Hei nå er det snart vår og mange drømmer om sjøen og ny båt.

Neders på bilde er det en Hydro lift 24 med 300 hk påhengs motor til en pris av kr 500000 og oppover kansje er dete en gutte drøm den får du råd til vist du har levert inn en vikkinglotto kup hver onsdag og en lotto kup ver lørdag så har du kansje flaks da å prike inn alle 7 talene eller 6 talene på vikking lottoen.

PÅ bilde over er det en Norteck 39 Comsemann såle båt til en pris av kr 3.9 milijoner med 3 påhengs motorer på 300 hk vær den båten er produsert i USA av fabrikken Norteck i delstaten Florida av normannen Trond Skauen som er båtdesiner fra Asker og eier fabrikken der borte.

En nydlig båt som passer perfekt til varme sommerdager på sørlandet og på vestlandet å cruse inn i vågen i kritiansand å stavanger å hugesund å vågen i bergen og lege seg til kai like utend for utestedet zakcen.

Der som du drømmer om en sån båt bør du ha husket å levere inn vikking lotto å lotto til lørdag får å få råd til et sånt leketøy på vannet vist du har flaks med å prike inn alle 7 tallene eller alle 6 talene på vikking lottoen på onsdag husk at du må råd til bensin til dene båten for å kjøre frem å tilbake fra askøy eller hualandet eller stavanger å kristandsand ommråde.

Er det noko bergensere som drømmer om en sån båt i den fargen på bilde håper eg.

Mvh
Daf.Lotto.Blog.Spot.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar