onsdag 24. august 2011

Yachtend Northen Light kom tilbake til bergen havn

Den kom tilbake å seilte inn i vågen ved bergen havn å la seg til kai etter en kort tur i veslanske fjorder.Eieren vil tilbake til bergen for å fore  ta nøvendige ting med båtend som vanlig før de vil forlatte bergen havn å setter kursen ut over.

Eieren vil ikke si noko når de drar etter de er ferdig med det nøvendige men han under streker at han trives i bergen å liker å seile langs norske kystend som sin faborrit seilas med yachtend.Denne Yachtend er av en lengde på 50 meter lang og på en størelse med en hurtigbåt og kommer seg inn til steder der det går ann å komme inn med hurtigbåt på den samme lengden.
Grunnen til at den yacht størelsen velger å gå i norske trange fjorder er at den ikke er mer en 8 til 10 meter brede å stikker like dypt i vannet som en fiske båt på samme størelsen og dene yachtend kan ankre opp utend for holmer å inn i viker den tregnger ikke nåko serlig stor kai plass heller.Det gjør at det er populert å bruke denne type yacht størelsen som denne i norge i farvannet som er utfordrene med trange sund.

Yachtend har samme innstrumenter som kartplotter med rader å VHF Tilefon å dybdevann måler som fiskebåter bruker å andre nytefartøy også bruker i dag.

Selve siden av dene yachtend oser av skjønhet å det indre å det ytre som teller i august været i bakrunnen å skyet himmel blei bilde virklig flott til slutt.

Dette er den aller siste Yachten som besøker bergen for sommeren i år august å begynelsen av høstend år 2011.

Håper at det kommer flere yachter til bergen neste år.

Mvh
Daf-lottoblogg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar